Pizza-online.ro

Restaurant Axa Caffe

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Cuza Voda, nr: 21

Slobozia, Ialomita

0742 953 470
0760 650 960

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Axa Caffe si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Acum poti comanda mancare in orasul tau direct de pe Axa Caffe Delivery: Fie ca vrei sa servesti mic dejun-ul, pranzul sau cina sau fie ca vrei doar un desert, pe toate le gasesti aici: Iti livram mancarea dorita direct la tine acasa sau la birou: Daca vrei sa iesi in oras la masa sau pur si simplu sa te relaxezi ne poti vizita si direct in locatia noastra unde te asteptam cu aceleasi feluri de mancare gustoase si unde poti servi si o cafea de calitate oferita de Illy, un pahar de vin sau un cocktail:

Axa Caffe din Slobozia va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Ialomita.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Axa Caffe impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Axa Caffe. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Ialomita, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Axa Caffe din Slobozia.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!