Pizza-online.ro

Restaurant Lingura si Strachina

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
Inchis
Duminica:
Inchis
Deschis

Date de contact

Soseaua Mihai Bravu nr: 200

Bucuresti Sector 2, Bucuresti

314325000
733842730

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Lingura si Strachina si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Lingura și Strachina oferă o masă îmbelșugată cu mâncăruri românești delicioase și prețuri accesibile în restaurant și la livrare:

Lingura si Strachina din Bucuresti Sector 2 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Lingura si Strachina impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Lingura si Strachina. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Lingura si Strachina din Bucuresti Sector 2.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 2