Pizza-online.ro

Restaurant Sale Dolce

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Matei Voievod 90

Bucuresti Sector 2, Bucuresti

0724 080 740
0736 858 430

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Sale Dolce si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Orice motiv de bucurie ai avea, noi te aşteptăm cu drag ! Sfaturile lui Chef Titi Merişan privind alegerea meniului, calitatea preparatelor şi a băuturilor, terasa generoasă, servirea amabilă şi preţurile decente sunt tot atâtea argumente că Sale Dolce e locaţia perfectă pentru un moment de bucurie cu adevărat memorabil!

Sale Dolce din Bucuresti Sector 2 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Sale Dolce impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Sale Dolce. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Sale Dolce din Bucuresti Sector 2.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 2