Pizza-online.ro

Restaurant Concinato

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: Independentei colt cu str: Alexandru Colfescu

Alexandria, Teleorman

0752 233 314

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Concinato si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Mancare pentru toate gusturile, oferita cu drag intr-un ambient placut si linistit: Meniul a la carte este deosebit de bogat: Nu lipsesc nici ofertele de pranz: Salonul restaurant dispune de 80 de locuri tot timpul anului, iar in perioada calduroasa este deschisa terasa cu iz mediteranean, pe care mai incap inca 150 de persoane: Va steptam in fiecare zi intre orele 10 si 23:

Concinato din Alexandria va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Teleorman.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Concinato impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Concinato. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Teleorman, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Concinato din Alexandria.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Alexandria