Pizza-online.ro

Restaurant The Pub

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Libertatii, bloc A1-A3, Complex Burnas, Parter

Alexandria, Teleorman

0764 810 280

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului The Pub si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
The Pub:::locatia in care atmosfera calda, intima si prietenoasa, cu iz de "vreme veche", specifica pub-urilor, se contopeste cu freamatul necontenit si dorinta de nou, de schimbare si de continua miscare a vremurilor prezente: Savureaza placerile prezentului cu aroma fina si dulceaga a trecutului, intr-o locatie unde timpul nu sta niciodata in loc:::!! The Pub:::locatia unde tot timpul se intampla ceva:::servicii, produse, oferte, evenimente noi::: The Pub:::locatia TA de distractie!!! Hello again, dear "Party People"! We have a new invitation for you: "TASTE THE SUMMER" in a pleasant, friendly, recomforting and cozy atmosphere on The PUB TERRACE!! Enjoy our NEW, COOL&REFRESHING DRINKSfrom the Summer MENU!! Let's "froze" the summer! Full SATISFACTION for your "tastes"!! Have a cool summer!!

The Pub din Alexandria va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Teleorman.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului The Pub impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul The Pub. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Teleorman, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la The Pub din Alexandria.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Alexandria