Pizza-online.ro

Restaurant Casa PaPaCip

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Cuza Voda,nr:31

Alexandria, Teleorman

0722 459 257

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Casa PaPaCip si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
PENSIUNEA-RESTAURANT CASA PAPACIP ESTE UN LOC DISCET ȘI RETRAS, UNDE VEI GĂSI ÎNTOTDEAUNA UN LOC REZERVAT SPECIAL PENTRU TINE, IDEAL PENTRU UN PRÂNZ , O CINĂ DE AFACERI SAU O SEARĂ REUȘITĂ CU FAMILIA: PORȚIILE GENEROASE AU PREȚURI DECENTE ȘI SUNT DELICIOASE, PORNIND DE LA BUCĂTARIA TRADIȚIONALĂ PE CARE AM COMPLETAT-O CU REȚETE DIN BUCĂTĂRIA INTERNAȚIONALĂ, LA CARE ADAUGĂM SPECIALITĂȚILE CASEI, PREGATITE MINUȚIOS ȘI CU MULT SUFLET DE BUCĂTARII CARE AU PESTE 20 DE ANI VECHIME IN ECHIPA NOASTRĂ! DUMNEAVOSTRĂ ALEGEȚI MENIUL CEL MAI CHIC, IAR NOI VA OFERIM PREȚUL CEL MAI MIC!

Casa PaPaCip din Alexandria va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Teleorman.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Casa PaPaCip impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Casa PaPaCip. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Teleorman, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Casa PaPaCip din Alexandria.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Alexandria