Pizza-online.ro

Restaurant Coin Vert

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Sandu Aldeea nr: 75

Bucuresti Sector 1, Bucuresti

0721 331 465

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Coin Vert si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Am deschis restaurantul în anul 2004 cu un singur scop în minte: să oferim o experiență culinară plăcută Bucureștiului: Datorită experienței și dedicării noastre, am reușit sa devenim experți în ceea ce facem, oferind preparate fresh, consistente și simplu spus de neuitat: In restaurantul Coin Vert veți avea parte de preparate autentice din bucătaria libaneză, dar și de preparate unice restaurantului nostru, precum Puiul Coin Vert: Vă asteptam să zilnic in locatia noastra intre orele 12:00-23:00:

Coin Vert din Bucuresti Sector 1 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Coin Vert impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Coin Vert. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Coin Vert din Bucuresti Sector 1.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 1