Pizza-online.ro

Restaurant Argentine

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Șoseaua Nordului, Nr: 7-8

Bucuresti Sector 1, Bucuresti

0720 100 400

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Argentine si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Steak & Sushi? Da, Argentine Steak & Sushi! Mergând pe un concept deja consacrat, Argentine Steak & Sushi vă invită la o experiență culinară ce își va lăsa amprenta în mod cert: Longevitatea de peste 10 ani a restaurantului, alături de vasta experiență în bucătăria japoneză a lui Chef Cătălin Petrescu, îmbină “gusturile” de steak & sushi în cel mai inedit și gustos mod cu putință: Cu alte cuvinte, dacă vă gândiți la vita Argentiniana, gătită la perfecție, în cele mai ademenitoare nuanțe de roz, noi vă invităm să o descoperiți și, mai ales, să o degustați: Este preparată după rețeta secretă a casei, iar gustul este unul deja recunoscut în București: Când vine vorba de sushi, imaginați-vă cele mai bune ingrediente aduse special din Japonia pentru a fi folosite în niște reinterpretări ale rețetelor clasice care vă vor da lumea peste cap: Sunteți pregătiți? Vă așteptăm!

Argentine din Bucuresti Sector 1 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Argentine impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Argentine. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Argentine din Bucuresti Sector 1.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 1