Pizza-online.ro

Restaurant Casa Vranceana

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Simion Barnutiu 7-9

Focsani, Vrancea

0237 231 052
754030354

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Casa Vranceana si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Experiența Casa Vrânceană constă într-o ambianță cosmopolită în care totul respiră eleganță, discretie, un loc unic în care valorile nobile din trecut sunt păstrate, dar sunt îmbinate cu măiestrie cu elemente moderne:

Casa Vranceana din Focsani va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Vrancea.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Casa Vranceana impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Casa Vranceana. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Vrancea, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Casa Vranceana din Focsani.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!