Pizza-online.ro

Restaurant La Cosa Nostra

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bulevardul Dimitrie Cantemir 25

Focsani, Vrancea

0732 055 550

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului La Cosa Nostra si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
La Cosa Nostra este un restaurant Italian din Focșani unde veți descoperi cultură bucătăriei italiene prin preparate autentice: Produsele și ingredientele pe care le folosim sunt proaspete și originale aduse din Italia, iar gusturile sunt dintre cele mai rafinate:

La Cosa Nostra din Focsani va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Vrancea.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului La Cosa Nostra impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul La Cosa Nostra. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Vrancea, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la La Cosa Nostra din Focsani.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Focsani