Pizza-online.ro

Restaurant Bistro Callatis

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bulevardul Unirii 27

Focsani, Vrancea

0771 402 402

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Bistro Callatis si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Situat in centrul orasului Focsani, Bistro Callatis va asteapta cu preparate delicioase in orice moment al zilei: Inca de dimineata, va invitam la cafea si mic dejun, apoi meniul zilnic de pranz, diferit de la o zi la alta si continuam cu cina pe care o puteti servi alaturi de prieteni sau familie: Toate preparatele sunt disponibile atat in restaurant cat si la comanda pe care o livram gratuit acasa sau la birou:

Bistro Callatis din Focsani va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Vrancea.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Bistro Callatis impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Bistro Callatis. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Vrancea, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Bistro Callatis din Focsani.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!