Pizza-online.ro

Restaurant Capriccio

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada 1 Decembrie 1918 nr 14

Deva, Hunedoara

0765 090 966

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Capriccio si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul Capriccio are dorinta sa fie unic, mai ales prin bucataria elaborata, frumoasa, plina de pasiune si nu in ultimul rand accesibila: Va propunem sa savurati aceasta bucatarie acompaniata de cele mai fine bauturi, cele mai alese vinuri si intotdeauna de o muzica de calitate: Personalul calificat va intampina cu cele mai savuroase preparate, astfel, momentele petrecute alaturi de noi vor fi de neuitat:

Capriccio din Deva va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Hunedoara.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Capriccio impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Capriccio. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Hunedoara, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Capriccio din Deva.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!