Pizza-online.ro

Restaurant Villa Etiquette

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Aleea Armatei Nr 2

Deva, Hunedoara

0354 100 900

Meniu restaurant

Din pacate n-am gasit meniu pentru acest restaurant.
Restaurantul nostru cu program non-stop va invita sa savurati preparate cu specific international si romanesc intr-o atmosfera mirifica: Aici veti gasi o gama diversificata de preparate culinare care-ti vor lasa „gura apa”,pentru a da preparatelor savoare si calitate superioara folosim ingrediente de inalta calitate: La Restaurantul Etiquette Deva o sa gasiti un meniu bogat si o aranjare cu stil iar incantarea va fi intotdeauna pe gustul dumneavoastra :

Villa Etiquette din Deva va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Hunedoara.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Villa Etiquette impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Villa Etiquette. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Hunedoara, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Villa Etiquette din Deva.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!