Pizza-online.ro

Restaurant Casa Rustica

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Aleea Transilvaniei, bl: 7

Deva, Hunedoara

0254 222 300

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Casa Rustica si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Casa Rustica este o afacere de familie care a crescut constant de-a lungul celor 15 ani de existenta: Bistro-ul ofera numeroase sortimente de pizza, paste, preparate fast-food si salate, intr-o atmosfera rustica:

Casa Rustica din Deva va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Hunedoara.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Casa Rustica impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Casa Rustica. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Hunedoara, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Casa Rustica din Deva.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!