Pizza-online.ro

Restaurant Cabana Stejarilor

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Brăila-Buzău, Km 8

Braila, Braila

0786 11 22 33

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Cabana Stejarilor si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
În 2018 am reconstruit Restaurantul Cabana Stejarilor și grădina pentru că ne plac locurile speciale și pline de viață: Gătim cu inspirație din bucătăria internațională păstrând vie tradiția locului, oferind un meniu bogat în care puteți găsi de la preparate tradiționale până la mâncăruri exclusiviste ca: vită argentiniană, berbecuț din Noua Zeelandă și pește rar din ape îndepărtate: Folosim ingrediente de calitate furnizate de micii producători, pescari și fermieri locali:

Cabana Stejarilor din Braila va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Braila.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Cabana Stejarilor impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Cabana Stejarilor. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Braila, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Cabana Stejarilor din Braila.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Braila