Pizza-online.ro

Restaurant Vatra

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bulevardul Unirii 10

Targoviste, Dambovita

0345 401 477
736849187

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Vatra si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Situat în oraşul Târgovişte, pe Bulevardul Unirii nr:10, ,,Restaurantul Vatra”, este unul de nota 10: Aici puteţi petrece seri de neuitat, dându-şi concursul atât bucătarii noştri, pregătind bucate cu un gust desăvârşit din bucătăria românească şi internaţională, amabilitatea şi buna dispoziţie cu care personalul vă întâmpină cât şi formaţia localului care, în fiecare seară face un adevărat spectacol ce se termină odată cu ivirea zorilor:

Vatra din Targoviste va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Dambovita.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Vatra impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Vatra. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Dambovita, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Vatra din Targoviste.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Targoviste