Pizza-online.ro

Restaurant Trattoria da Giuseppe

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Cotesti nr: 74

Focsani, Vrancea

0337 401 529

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Trattoria da Giuseppe si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Chef Giuseppe , a facut cunostinta cu adevarata bucatarie de la varsta de 14 ani in Italia, incepand cu realizarea pizzei: In decursul acestor ani a lucrat doar in bucatarii italiene din diferite orase ale europei descoperandu-si retete propii: Experienta cumulata de Chef Giuseppe in toti acesti ani ne daruieste astazi o bucatarie italiana cu specialitati personalizate in exclusivitate la Trattoria da Giuseppe din Focsani:

Trattoria da Giuseppe din Focsani va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Vrancea.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Trattoria da Giuseppe impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Trattoria da Giuseppe. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Vrancea, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Trattoria da Giuseppe din Focsani.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!