Pizza-online.ro

Restaurant Piadineria Due Fratelli

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Calea Republicii 13

Oradea, Bihor

0725 512 763

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Piadineria Due Fratelli si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
La Due Fratelli, marcăm anul 2022 cu alte noi motive de sărbătoare! Due Fratelli aniversează un deceniu de când prepară cea mai bună mâncare italinească din Oradea! În cei 10 ani petrecuți împreună, am ajuns să fim cei mai apropiați prieteni ai orădenilor, dar și ai turiștilor care ne vizitează orașul! Am adus la Oradea tot ce e mai bun din arta culinară din Italia, am adus rețete, ingrediente și sugestii gastronomice: La fel de important, l-am adus la noi pe Chef George Furdui, al cărui talent în bucătărie se va regăsi în fiecare preparat în parte! Noi știm că obiceiurile culinare și plăcerile gastronomice sunt printre cele mai importante aspecte din viața noastră: Coordonați de Chef George Furdui, bucătarii Due Fratelli prepară fiecare fel de mâncare cu multă îndemânare, cu pasiune și respect pentru rețetele autentice din peninsulă!

Piadineria Due Fratelli din Oradea va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bihor.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Piadineria Due Fratelli impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Piadineria Due Fratelli. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bihor, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Piadineria Due Fratelli din Oradea.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Oradea