Pizza-online.ro

Restaurant Old Times Pub

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Cicoarei 8

Tulcea, Tulcea

0735 657 657
240533999

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Old Times Pub si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Povestea restaurantului Old Times Pub a început în mai 2008, din dorința de a crea un spațiu armonios și prietenos, în care atât românii, cât și colaboratorii lor străini să se simtă răsfățați: Am ales ca bucătăria să fie un amestec cu gust de nou împletit cu tradițional, dar și gusturi internaționale: Toate acestea pentru plăcerea de a savura bucate delicioase, preparate exact așa cum trebuie: Vă invităm să descoperiți preparatele din bucătăria tradițional urbană: La Old Times Pub vei găsi mereu pasiunea pentru mâncare bună și atenția pe care o punem în fiecare preparat: Misiunea noastră este cât se poate de simplă: să servim mâncare delicioasă care să vă facă poftă săptămână de săptămână:

Old Times Pub din Tulcea va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Tulcea.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Old Times Pub impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Old Times Pub. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Tulcea, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Old Times Pub din Tulcea.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!