Pizza-online.ro

Restaurant Nest

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

str: Matei Vasilescu 19

Drobeta-Turnu Severin, Mehedinti

0252 325 232
0743 370 068

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Nest si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
At Nest Delivery we offer meals of excellent quality and invite you to try our delicious food: The key to our success is simple: providing quality consistent food that taste great every single time: We pride ourselves on serving our customers delicious genuine dishes like: Italian, French, Românească Eat delicious food: Grab a drink: But most of all, relax! We thank you from the bottom of our hearts for your continued support:

Nest din Drobeta-Turnu Severin va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Mehedinti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Nest impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Nest. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Mehedinti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Nest din Drobeta-Turnu Severin.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!