Pizza-online.ro

Restaurant Diplomat Foods

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Doctor Victor Babeș 44

Drobeta-Turnu Severin, Mehedinti

0726 715 555
757684641

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Diplomat Foods si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Pizza, paste, burgeri și multe altele-preparate cu atenție pentru tine din cele mai bune ingrediente: Comandă acum felul de mâncare dorit , iar noi livrăm oriunde esti! Și nu uita LIVRAREA ESTE GRATUITĂ !!! Organizăm și evenimente! Cauți un loc deosebit în care să organizezi un eveniment extrem de important pentru tine? DIPLOMAT este alegerea perfectă: Noi ne vom ocupa de toate detaliile ca tu să te bucuri de o zi perfectă în compania invitaților tăi:

Diplomat Foods din Drobeta-Turnu Severin va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Mehedinti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Diplomat Foods impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Diplomat Foods. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Mehedinti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Diplomat Foods din Drobeta-Turnu Severin.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!