Pizza-online.ro

Restaurant Del Centro

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: I:L:Caragiale nr: 6

Resita, Caras-Severin

0355 429 889

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Del Centro si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Del Centro are dorința să fie unic, prin ambientul locației din Resita, și mai ales prin bucătăria elaborată, plină de pasiune și nu în ultimul rând accesibilă, bucatarie pe care vă propunem să o savurați acompaniat de cele mai dragi persoane din viata dumneavoastra:

Del Centro din Resita va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Caras-Severin.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Del Centro impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Del Centro. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Caras-Severin, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Del Centro din Resita.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!