Pizza-online.ro

Restaurant Moft

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: George Enescu, nr:4

Resita, Caras-Severin

732837877

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Moft si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Fără doar și poate, vedeta absolută a orelor de prânz este ramen-ul: Bogat în arome și texturi, gustos și sătios, satisface chiar și foamea celor mai mofturoși: Sigur că nu sunt de trecut cu vederea nici roastbeef-ul sau red thai curry-ul: Iar dacă vrei ceva pe fugă, pe cât de fin, pe atât de consistent, avem două cuvinte pentru tine: quiche lorraine:

Moft din Resita va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Caras-Severin.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Moft impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Moft. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Caras-Severin, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Moft din Resita.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!