Pizza-online.ro

Restaurant C House

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Melodiei nr:1

Galati, Galati

0758 660 686

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului C House si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Luxurios, shiny, charming, showness and hand-made products go together at every "C HOUSE" to create a new concept that will renew the whole idea that the people and the industry have about making enjoying coffee: An Italian Style experience all around the world: good coffee, atmosphere, food, service, aperitivo time are the key elements to our business:

C House din Galati va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Galati.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului C House impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul C House. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Galati, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la C House din Galati.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!