Pizza-online.ro

Restaurant Acquarello

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Nicolae Bălcescu nr 25

Galati, Galati

0723 233 353

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Acquarello si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Pentru ca dragostea trece prin stomac, secretul noastru sta in placerea de a oferi bucurie si satisfactie celor ce comanda de la noi: Astfel, in meniul nostru am introdus conceptul comfort food, propunand retete traditionale dar si retete noi, reinterpretate: Am pornit de la necesitatile culinare si nutritionale ale omului contemporan: pe de o parte nevoia de energizare, pe de alta, aceea de intoarcere la origini, la ceea ce este hranitor in stil traditional, asa cum am cunoscut in ceea ce gateau mamele si bunicile noastre: Intr-o lume in care artificialul este peste tot, inclusiv in farfurie, o masa atent pregatita este poate o binecuvantare: Acquarello este locul unde astfel de binecuvantari se intampla, deci va invitam, fara modestie si cu multa incredere, sa va indragostiti de mancarea noastra, de atmosfera noastra si de tot ce inseamna Acquarello:

Acquarello din Galati va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Galati.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Acquarello impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Acquarello. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Galati, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Acquarello din Galati.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Galati