Pizza-online.ro

Restaurant Beluga

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Virgil Fulicea 7

Cluj-Napoca, Cluj

0364 800 422

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Beluga si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
În spatele ușii intrigante se află lumea expansivă Beluga: Un concept unic, care aduce un omagiu bogăției și decadenței stilului Art Deco din anii 1930, cu mâncăruri rafinate internaționale și divertisment contemporan și distracție, toate în inima orașului Cluj-Napoca: Purtați chic și relaxant în timpul zilei sau îmbrăcați-vă pentru a impresiona noaptea și experimentați localul nostru de clasă înaltă:

Beluga din Cluj-Napoca va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Cluj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Beluga impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Beluga. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Cluj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Beluga din Cluj-Napoca.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Cluj-Napoca

Via