Pizza-online.ro

Restaurant Bella Napoli

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Aleea Unirii 3

Botosani, Botosani

0755 032 372

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Bella Napoli si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul se adresează împătimiților artei culinare, aflați în căutarea gustului desăvârșit, printr-o gamă largă de preparate rafinate din bucătăria românească și internațională, băuturi de marcă și servicii ireproșabile: Restaurantul Taverna Bella Napoli este “născut” din dorința noastră de a vă propune atât un spațiu de întâlnire convivial între prieteni cât și pentru organizarea evenimentelor importante din viața dumneavoastră, oferindu-vă un mediu fin și rafinat, de bun gust: Spațiul generos, calitatea serviciilor și calificarea personalului conferă locației noastre nota necesară de profesionalism pentru organizarea întâlnirilor de afaceri, organizarea de conferințe și a altor evenimente marcante din viața dumneavoastră:

Bella Napoli din Botosani va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Botosani.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Bella Napoli impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Bella Napoli. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Botosani, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Bella Napoli din Botosani.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Botosani