Pizza-online.ro

Restaurant Tea Time

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bulevardul George Enescu 12

Botosani, Botosani

0744 899 899

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Tea Time si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Reprezinta un loc pentru prieteni, un popas in viata cotidiana agitata, unde se poate consuma o cafea buna, savura preparate gustoase si sanatoase: Fie ca sunteti in vizita de afaceri, fie ca doriti sa cunoasteti mai bine orasul, restaurantul Tea Time va ofera o ambianta eleganta si confortabila pe tot parcursul dumneavoastra: Calitatea dotarilor, amenajarea interioara deosebita si atentia acordata celui mai mic detaliu, profesionalismul angajatilor si promptitudinea serviciilor, fac ca restaurantul Tea Time sa va poata garanta un timp memorabil: Cand nu stii ce sa mai gatesti, pizza vine ca o salvare: Fie ca o comanzi, fie ca decizi sa vii in restaurant, pizza e un fel de mancare-simplu si delicios: La restaurantul Tea Time gasiti o gama variata de produse delicioase: Meniul include varietati de pizza, hamburgher, paste, ciorbe, salate, sosuri, desert si bauturi racoritoare sau alcoolice:

Tea Time din Botosani va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Botosani.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Tea Time impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Tea Time. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Botosani, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Tea Time din Botosani.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Botosani