Pizza-online.ro

Restaurant Whisper

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Piata Libertatii, nr 2

Timisoara, Timis

0720 833 336

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Whisper si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Whisper Restaurant & Lounge a apărut din pasiunea noastră pentru mâncarea delicioasă și atmosfera prietenoasă! Situat în inima Timișoarei, restaurantul nostru este gazda ideală pentru a petrece timp de calitate alături de familie, prieteni sau parteneri de afaceri: Pentru că ne dorim ca experiența avută la noi să fie asezonată cu o notă de calitate și bun gust, am conceput un meniu alături de Chef-ul nostru, absolut fermecător pentru papilele gustative: Mergem prin bucătăriile lumii și găsim preparate savuroase demne de premiat: Pe lângă atmosfera minunată, relaxantă, ca de vacanță, vă așteptăm cu cele mai bune preparate, toate gătite cu pasiune, dar și cu cele mai răcoroase și fine băuturi:

Whisper din Timisoara va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Timis.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Whisper impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Whisper. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Timis, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Whisper din Timisoara.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Timisoara