Pizza-online.ro

Restaurant Waterloo

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Traian nr: 188

Bucuresti Sector 2, Bucuresti

771287901

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Waterloo si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Avand un farmec aparte, intr-o casa interbelica din pitoreasca zona a strazii Traian, cu decoruri neconvenționale și o atmosferă autentică-Waterloo Taverne este un loc unde să vă relaxați într-o dimineață leneșă de vară sau la finalul unei zile de muncă aglomerate, să faceți o pauză și să priviți lumea trecând, la un pahar de bere rece, savurand o portie de midii proaspete, și ascultând muzică relaxantă de jazz: Îmbrățișând cultura culinară tradițională belgiană, Waterloo Taverne a fost înființat în anul 2000 și, de 20 de ani, oferim mâncăruri delicioase respectand vechile rețete belgiene, dulciuri gourmet la care visezi cu ochii deschisi, beri belgiene de calitate și vinuri de excepție:

Waterloo din Bucuresti Sector 2 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Waterloo impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Waterloo. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Waterloo din Bucuresti Sector 2.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 2