Pizza-online.ro

Restaurant Voila

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bulevardul Tomis 128

Constanta, Constanta

0742 388 388

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Voila si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul Voila este primul si singurul local din Constanta care imbina 3 mari bucatarii importante sub aceeasi umbrela, internationala, libaneza si japoneza: Produsele traditionale libaneze precum si preparatele din peste si fructe de mare de calitate superioara se imbina foarte bine cu sushi-ul original pregatit cu iscusinta de bucatari japonezi:

Voila din Constanta va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Constanta.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Voila impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Voila. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Constanta, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Voila din Constanta.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Constanta