Pizza-online.ro

Restaurant Valahia

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Bulevardul Liviu Rebreanu 52-54

Timisoara, Timis

0758 838 443

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Valahia si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Decorul plin de culoare, ambianta plina de farmec dar si mesele savuroase sunt tot atatea motive pentru a poposi la Restaurantul Valahia: Profilul restaurantului a fost ales fara ezitari, dorinta proprietarului fiind sa obtina un restaurant cu specific romanesc, unde sa se serveasca feluri traditionale asa cum le gatea bunica domniei sale: Restaurantul Valahia, a fost conceput ca o oaza de intimitate si confort: Meniul este alcatuit din cele mai fine si sofisticate ingrediente: Restaurantul Valahia, unul din cele mai bine cotate restaurante din Timisoara, va ofera o gama larga de servicii pentru toate ocaziile, reprezentand garantia unei inalte calitati gastronomice si estetice, flexibilitate deplina in alcatuirea meniului cat si adaptarea lui la bugetul dumneavoastra, toate acestea fiind furnizate de o echipa de profesionisti cu experinta in domeniul gastronomiei: Personalul nostru va intampina intodeauna cu profesionalism si o servire care poate multumi orice client: Intr-un spatiu autentic romanesc veti gasi sarea si piperul in bucate, ambianta si ospitalitate!

Valahia din Timisoara va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Timis.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Valahia impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Valahia. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Timis, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Valahia din Timisoara.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!