Pizza-online.ro

Restaurant Trattoria Vivaldi

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Intrarea Silistraru nr:10-12

Bucuresti Sector 6, Bucuresti

314378969
728842997

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Trattoria Vivaldi si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Iubim bucătăria Italienească și Românească la fel de mult ca dumneavoastră, perfecționând rețetele pe care le adorați încă din 2013: Am reușit să aducem o oază de liniște specifică Italiei chiar in inima Bucureștiului, fiind situați lângă Mall Plaza: Restaurantul nostru dispune de o capacitate de 100 de persoane cu o terasă intimă pe perioada verii!

Trattoria Vivaldi din Bucuresti Sector 6 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Trattoria Vivaldi impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Trattoria Vivaldi. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Trattoria Vivaldi din Bucuresti Sector 6.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!