Pizza-online.ro

Restaurant Trattoria Revi

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Pajurei, Nr 1

Bucuresti Sector 1, Bucuresti

0768 109 389

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Trattoria Revi si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
La Trattoria ReVi totul este de bun gust, de la atmosfera relaxanta si intima, pana la design-ul din farfurie! Gustul si miresmele preparatelor noastre, va vor convinge cu siguranta, sa ne deveniti clienti fideli!

Trattoria Revi din Bucuresti Sector 1 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Trattoria Revi impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Trattoria Revi. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Trattoria Revi din Bucuresti Sector 1.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 1