Pizza-online.ro

Restaurant Trattoria Prestij

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Bulevardul Republicii nr: 219

Ploiesti, Prahova

0734 302 092

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Trattoria Prestij si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Calitate, Prospetime si Savoare, intr-un meniu accesibil: Trattoria Prestij creeaza o atmosfera placuta si relaxanta indiferent de ocazie: Cu o capacitate de 80 de persoane la interior si de 300 de persoane la exterior (posibil cea mai mare terasa din Ploiesti), Trattoria Prestij, ofera cadrul ideal pentru o iesire in oras reusita: Fie ca vrei sa servesti masa, sa iesi in oras cu prietenii, sa stabilesti o intalnire de afaceri sau sa organizezi un eveniment, Trattoria Prestij este locul preferat de Ploiesteni:

Trattoria Prestij din Ploiesti va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Prahova.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Trattoria Prestij impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Trattoria Prestij. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Prahova, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Trattoria Prestij din Ploiesti.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!