Pizza-online.ro

Restaurant Trattoria Giovane

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Sos: Olteniței, nr: 13-15

Bucuresti Sector 4, Bucuresti

0761 143 343

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Trattoria Giovane si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Trattoria Giovane a luat naștere dintr-o mare pasiune pentru bucătăria italiană: Pentru noi, mâncarea este o artă și ne dorim ca fiecare preparat să reprezinte un adevărat răsfăț culinar: De aceea, alegem cu grijă cele mai bune ingrediente și le pregătim cu foarte mare atenție, astfel încât să le oferim clienților noștri o experiență gastronomică unică:

Trattoria Giovane din Bucuresti Sector 4 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Trattoria Giovane impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Trattoria Giovane. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Trattoria Giovane din Bucuresti Sector 4.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!