Pizza-online.ro

Restaurant Trattoria Garibaldi

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Olimpului nr: 24

Bucuresti Sector 4, Bucuresti

0747 22 00 88

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Trattoria Garibaldi si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Ne-am propus sa aducem experienta autentica italiana chiar in centrul Bucurestiului pentru tine, te invitam sa descoperi meniul nostru!Lucram numai cu ingrediente premium, proaspete, majoritatea importate direct din Italia pentru a aduce preparatele la un alt nivel de calitate:

Trattoria Garibaldi din Bucuresti Sector 4 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Trattoria Garibaldi impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Trattoria Garibaldi. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Trattoria Garibaldi din Bucuresti Sector 4.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!