Pizza-online.ro

Restaurant Trattoria della Nanna Garden

Orar restaurant

Luni:
Inchis
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: Popa Nan 5

Bucuresti Sector 2, Bucuresti

0755 914 215

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Trattoria della Nanna Garden si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Conceptul nostru reuneste in acelasi loc placerea pentru gastronomia de calitate si pasiunea pentru clasicul trattoriei italienesti in cel mai boem cartier din București

Trattoria della Nanna Garden din Bucuresti Sector 2 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Trattoria della Nanna Garden impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Trattoria della Nanna Garden. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Trattoria della Nanna Garden din Bucuresti Sector 2.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 2