Pizza-online.ro

Restaurant Trattoria by MRS Residence

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bd: Republicii, nr:146-150

Ploiesti, Prahova

0760 693 883

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Trattoria by MRS Residence si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Am creat o bucătărie inspirată, care are la bază cele mai bune și mai proaspete ingrediente de pe piață: Un meniu cu preparate apetisante precum pastă fatta în casă, tachino al forno (curcan la cuptor), salmone con asparagi al forno (somon cu asparanghel și roșii la cuptor), tagliata al funghi porcini (mușchi de vită feliat, salată verde și porcini) până la soufflé di spinaci (tort de spanac cu ricotta și ou), lasagna di zucchini și carpaccio di coppa, pomodoro & carciofi (felii de coppa, roșii și carciofi): Susținem creșterea calității vieții și îl promovăm în rândul rezidenților, clienților noștri, întrucât ceea ce alegeți să consumați influențează în mod direct sănătatea, precum și durata vieții dumneavoastră:

Trattoria by MRS Residence din Ploiesti va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Prahova.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Trattoria by MRS Residence impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Trattoria by MRS Residence. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Prahova, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Trattoria by MRS Residence din Ploiesti.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!