Pizza-online.ro

Restaurant Toscana

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Mircea cel Bătrân, nr: 103

Constanta, Constanta

0728 672 262

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Toscana si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
În cei 10 ani de activitate, Restaurant Toscana, s-a remarcat pe piață ca unul dintre localurile de top ale Constanței: Datorită profesionalismului și dedicației a atras în fiecare an din ce în ce mai mulți admiratori: Vă invităm să vă delectați cu delicatesele noastre în cea mai pură atmosferă italiană alături de un pahar de vin din selecția noastră și de un platou de brânzeturi fine atent selecționate într-o seară de vară lăsându-vă purtați spre tărâmul bucatelor alese și al artei: Aici la Toscana, ne vom asigura că veți fi tratați de fiecare dată ca acasă: Personalul nostru va sta la dispoziție și vor răspunde prompt la orice cerere: Meniul nostru atent conceput și specific orașului căruia îi purtăm numele vă vor lăsa impresia că sunteți în inima Italiei, alături de cei dragi:

Toscana din Constanta va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Constanta.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Toscana impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Toscana. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Constanta, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Toscana din Constanta.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!