Pizza-online.ro

Restaurant Tokyo Rikiya

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Bulevardul Tomis 120

Constanta, Constanta

0241 666 444

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Tokyo Rikiya si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Una dintre cele mai sanatoase si deosebite bucatarii din lume este bucataria japoneza:Atat de delicata si de rafinata, nu inceteaza sa ne uimeasca si sa ne incante cu savoarea si exclusivitatea preparatelor sale: Bucatarul nostru Shoji Toshihisa cu o experienta de peste 10 ani in restaurante din Japonia,va pregateste zilnic sushi, makizushi, chicken teriaki, oyakodon, samurai rice, supa ramen, sau preparate care nu sunt in meniu,dar pe care le-ati gustat in Japonia, la comanda:

Tokyo Rikiya din Constanta va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Constanta.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Tokyo Rikiya impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Tokyo Rikiya. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Constanta, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Tokyo Rikiya din Constanta.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Constanta