Pizza-online.ro

Restaurant The Corner

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada 14 Noiembrie 10

Tulcea, Tulcea

0720 040 050

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului The Corner si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Am pornit din nou la drum in anul 2019 alaturi de o echipa tanara, entuziasta ce pune accent pe calitatea serviciilor si savoarea inconfundabila a preparatelor: Locatia a fost reinventata prin schimbarea designului de interior totul pentru a va oferi o experienta autentica marca The Corner: Atentia la detaliile arhitecturale se imbina perfect cu gustul intens al preparatelor completate de atmosfera calda si relaxanta: Te invităm într-o călătorie culinară prin toata lumea, unde preparatele sunt ”acompaniate” de băuturi fine, într-o ambianță plăcută!

The Corner din Tulcea va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Tulcea.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului The Corner impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul The Corner. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Tulcea, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la The Corner din Tulcea.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!