Pizza-online.ro

Restaurant Thai Kitchen

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr: 171

Targu Mures, Mures

0365 455 788

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Thai Kitchen si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Bun venit la Thai Kitchen: Înființată în anul 2017, este o afacere de familie care susține producătorii locali și afacerile din România: Credem în autenticitatea bucătăriei THAI și dorim să îți oferim adevăratele gusturi Asiatice: De asemenea, suntem conștienți de impactul pe care afacerea noastră îl are asupra comunității și mediului înconjurător: Facem tot posibilul să îmbunătățim acest lucru reciclând responsabil: Te rugăm să ne sprijini în misiunea noastră și te invităm să reciclezi orice ambalaj care ajunge la tine din bucătăria THAI Kitchen:

Thai Kitchen din Targu Mures va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Mures.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Thai Kitchen impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Thai Kitchen. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Mures, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Thai Kitchen din Targu Mures.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!