Pizza-online.ro

Restaurant Terasa Anna

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Comuna din Paris Nr:2

Targu Jiu, Gorj

374497902

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Terasa Anna si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Terasa Anna vă așteaptă atât cu un mic dejun copios cât și cu specialități culinare proaspete, pregătite cu grijă de bucătarii noștri: Vă punem la dispoziție atât mancăruri din bucătăria internațională precum diversele tipuri de salate cât și din cea traditional românească reprezentată de gustări variate cu mămăliguță, cașcaval, zacuscă sau ficătei care vă vor oferi un plus de energie și savoare: Descoperind platourile noastre atent preparate , fie pe cele tradiționale, pescărești , mioritice, festive sau specialitatea casei , veți primi garanția calitătii și a gustului plin de savoare:

Terasa Anna din Targu Jiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Gorj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Terasa Anna impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Terasa Anna. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Gorj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Terasa Anna din Targu Jiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Targu Jiu