Pizza-online.ro

Restaurant Taverna Dogarilor

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Alexandru Odobescu 7

Bistrita, Bistrita-Nasaud

745271271
363401273

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Taverna Dogarilor si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Taverna Dogarilor este un restaurant cu specific traditional situat în inima orasului Bistrița, un oraș medieval, mic și frumos: Aventura a început în 2012 de către Honoria Rațiu, un adevărat chef la cuțite care a transformat acest loc într-un paradis de gusturi tradiționale sau reinventate, întreg meniul fiind realizat de ea: A învățat de la profesioniști cu dorința de a oferi servicii și preparate de calitate pentru că își apreciază foarte mult clienții: Organizăm evenimente private, tematice, zile de naștere și evenimentele noastre care dau viață orașului în fiecare joi și vineri seara: Unicitatea terasei este umbra vitei de vie pe timp de vară si vederea spre magnolia din curtea alăturată, veche de peste 100 de ani: Este una dintre cele mai batrane magnolii din Romania: Nu trebuie decât să ne treci pragul și să te convingi singur:

Taverna Dogarilor din Bistrita va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bistrita-Nasaud.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Taverna Dogarilor impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Taverna Dogarilor. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bistrita-Nasaud, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Taverna Dogarilor din Bistrita.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bistrita