Pizza-online.ro

Restaurant Tango

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Piata Mica 23 Sibiu

Sibiu, Sibiu

0269 573 127

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Tango si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Tango Restaurant & Pub este dansul pasional dintre crevetii Black Tiger si semintele din sosul dulce de chilli, dintre limonada cu menta si orice preparat mediteraneean, dintre o felie de tort de branza cu fructe de padure si un pahar de vin rosu sau dintre puiul din salata de pui si perele fierte in vin: Pasiune totala, gust perfect, intr-un dans al aromelor: Bine ai venit in locul in care mancarea danseaza pe limba ta: Tango Restaurant & Pub:

Tango din Sibiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Sibiu.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Tango impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Tango. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Sibiu, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Tango din Sibiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Sibiu