Pizza-online.ro

Restaurant Szimpla Sepsiszentgyörgy

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada 1 Decembrie 1918, Nr:37

Sfantu Gheorghe, Covasna

0757 202 519

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Szimpla Sepsiszentgyörgy si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Szimpla operates with the aim of finding out whether it is possible to finance strata culture on a market basis, to survive seemingly hopeless constructions, to provide a well-balanced kitchen, to organize high-quality live concerts, film screenings, theaters, and the like: The answer for now is YES:

Szimpla Sepsiszentgyörgy din Sfantu Gheorghe va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Covasna.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Szimpla Sepsiszentgyörgy impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Szimpla Sepsiszentgyörgy. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Covasna, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Szimpla Sepsiszentgyörgy din Sfantu Gheorghe.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!