Pizza-online.ro

Restaurant Switch:Eat

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: Horei 34

Bucuresti Sector 2, Bucuresti

0726 023 881

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Switch:Eat si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Situat pe strada Horei, nr 34 ( la doi pasi de Foisorul de Foc), Switch Eat este o alternativa la agitatia orasului, un loc aparte care iti deschide usa pentru a te lasa sa intri intr-o lume noua plina de zile linistite si lipsita griji cotidiene: Switch Eat isi propune sa te deconecteze de tot ceea ce te inconjoara, fiind oaza ta de liniste in mijlocul zilei, locul in care bei o cafea de specialitate, spatiul in care tu si prietenii tai petreceti ore, povestind la o sticla de vin sau o halba de bere sau, de ce nu, bistro-ul in care ai luat o masa atat de delicioasa incat iti amintesti gustul pana la urmatoarea vizita: Iti oferim preparate selectionate cu grija, cu ingrediente de cea mai buna calitate, servite cu un zambet si asortate intotdeauna cu o portie de voie buna: Meniul nostru isi propune sa te duca intro calatorie culinara prin toata lumea, aducandu-ti in acelasi timp ceva nou in fiecare saptamana: Vino sa vezi cum o masa poate deveni o poveste! Noi te asteptam sa o scriem impreuna:

Switch:Eat din Bucuresti Sector 2 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Switch:Eat impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Switch:Eat. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Switch:Eat din Bucuresti Sector 2.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!