Pizza-online.ro

Restaurant Steak House

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: Calea Moţilor, Nr: 67

Alba Iulia, Alba

0258 826 523
0728 162 962
0747 161 899

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Steak House si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul STEAK HOUSE din Alba Iulia vă oferă un meniu variat de preparate din carne de vită, porc, pui, peşte sau preparate vegetariene, fructe de mare sau paste: De asemenea, puteţi servi unele din cele mai rafinate vinuri tradiţionale româneşti şi italiene, whisky, vodca, cognac sau alte băuturi alcoolice şi nealcoolice: Specialitatea casei sunt fripturile de vită, reţete tradiţionale, preparate după dorinţa dumneavoastră:

Steak House din Alba Iulia va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Alba.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Steak House impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Steak House. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Alba, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Steak House din Alba Iulia.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!