Pizza-online.ro

Restaurant Sibiul Vechi

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada A: Papiu Ilarian nr: 3

Sibiu, Sibiu

269210461
269212814

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Sibiul Vechi si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Despre acest restaurant demult se spun legende: Ce fel de legende veti avea timp sa le aflati::: Pe o straduta care leaga turnurile vechii cetati de piata mare, in pivnita unei cladiri de secol XV isi face veacul un restaurant ardelenesc: Locuri nu-s multe, bucatele-s bune si nu cer laude, cer doar sa le gustati: Iar de ne treceti pragul ne faceti o mare cinste

Sibiul Vechi din Sibiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Sibiu.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Sibiul Vechi impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Sibiul Vechi. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Sibiu, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Sibiul Vechi din Sibiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!